Lobke van Beuzekom

Geboorte datum
25-01-1983

Lobke is tot nu toe alleen nog maar te vinden geweest in theatervoorstellingen.

In 2006 waren dat ‘Met de Helm op’ bij theatergezelschap La Pralinette de papa Nugue in regie van Ewout Eggink ‘Morgen begon ik’ bij theatergroep Het Filiaal in regie van Monique Corvers (winnaar Publieksprijs Utrecht 2004) ‘Braakland’ bij Compagnie Dakar regie Lotte van den Berg(locatievoorstelling ook in ’05 ’04 in Ned. en Frankrijk). Keine Angst’ regie Jori Hermsen.

Zij begon 2006met een studie-reis ‘Space and Rythme’ in Denemarken. Waar ze workshops volgde in dans en site-speciffic theatre. En dit afsloot met verschillende perfomances in en rondom de verblijfplaats. Zoals bijvoorbeeld in een benauwend klein kamertje met een glaze wand het washok of een landschap vol met sneeuw.

In 2005 was Lobke te zien in ‘Hosanna’ bij theatergezelschap Hulde regie Aafke de Vries (locatievoorstelling) En studeerde zij af aan de acteursopleiding in Utrecht met ‘Lijk’ van Ester Gerritsen regie Jos van Kan. Tijdens haar studie heeft ze samengewerkt met Robin Pera Lidy Six Tjepke Zijlstra Helmert Woudenberg.

Voordat zij bij de HKU aan de slag ging heeft ze in 2000 de één jarige vooropleiding DNA gedaan waar ze afstudeerde met de voorstelling ‘ De jongste en de oudste dag‘’ regie Marjolein Bierens. De voorstellingen ‘Morgen begon ik’ en ‘De jongste en de oudste dag’ zijn gemaakt met als inspiratie Toon Tellegen en ze kan je vertellen dat dat elke keer weer een feest was.

Terwijl zij haar Havo deed zat ze op de Jeugdtheaterschool Zuid-Holland en maakte daar vier familievoorstellingen.

Terug naar het overzicht