Fahd Larhzaoui

Geboorte datum
10-11-1978

Fahd is een echte self made acteur. Hij speelde bij tal van gezelschappen in binnen- en buitenland: Is zijn carrière begonnen bij Rotterdams Lef en speelde o.a. bij het Ro Theater, DT AYA, MC, TG Siberia, Urban Myth, ‘t Beemstervarken & TG Mangrove. Bij Siberia speelde hij o.a. in de succesvolle voorstellingen “Spinazie Spinoza” en de met een Gouden Krekel genomineerde voorstelling “Krijg Nou Titus”.

In 2007 heeft hij met de voorstelling “Casadam” van Stichting Entre Nous op het F.I.T.U.C. Festival in Marokko – Casablanca de publieksprijs gewonnen voor “Beste voorstelling internationaal”
In 2012 vertolkte hij de titelrol in “Ik Driss De Musical” van het ‘t Beemstervarken!
Fahd heeft een studiebeurs gekregen van de VandenEnde Foundation waardoor hij o.a. les kreeg van de docent stemexpressie Erik Hermans.
Fahd heeft verschillende gastrollen gehad in films en TV-series. Hij werkte o.a. met Eddy Terstal (Vox Populi), Arno Dierickx (Deadline), Allart Westenbrink (Danni Lowinski) en Jim Taihuttu
 (Rabat) 
Was van 2009/2014 vastverbonden als acteur en presentator van het populaire kinderprogramma “Huisje Boompje Beestje” van de NTR
Bij de Non-profit Kapitalist maakte Fahd begin 2014 zijn zeer goed ontvangen solovoorstelling ‘Schijn’ in Theater Bellevue. Deze voorstelling is geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival 2014 en is te zien in het land in seizoen 14/15.
In seizoen 14/15 speelt Fahd een glansrol in de comedy ‘Kapsalon’. Een productie van De Meervaart.

https://twitter.com/FahdLarhzaoui

fahdspeelt.blogspot.nl/

Links en downloads

Terug naar het overzicht